ASP

En hvilken som helst datamaskin kan brukes for tilgang til akkurat samme skrivebord på jobb, som på farten, eller hjemmekontoret.

Les mer
Lisensadministrasjon

Hos oss får du én partner som håndterer alt. Vi gir deg riktig antall lisenser til enhver tid og du unngår kostbare lisensrevisjoner.

Les mer
Support

Vi har et team av kunnskapsrike supportkonsulenter som kan bistå din bedrift med å løse små og store IT-utfordringer. 

Les mer
Drift

Våre eksperter sørger for at dine IT-systemer ikke utvikler problemer som fører til svikt. Du får kontinuerlig oppfølging og problemer løses før de får utviklet seg. Vi tilbyr dedikert kundekontakt og lokalt kundesenter.

Les mer
Hostingtjenester

Vi tar ansvar for at alt fungerer, alltid. Har du investert i et kritisk og kostbart system bør du forvalte det deretter. Du får support, sertifisert trygghet, garanti på feilretting og betaler kun for det du bruker. 

Les mer
IT Konsulenter

IT-konsulenter med bred kompetanse som kan hjelpe deg med å finne den beste løsningen for din bedrift.

Les mer
PC- og kontorutstyr

Vi leverer maskinvare og IT-tilbehør fra alle ledende merkenavn. Besøk vår nettbutikk ecitshop.no eller ta kontakt med oss dersom du trenger hjelp til å velge riktig utstyr.

Les mer
Skytjenester

ECIT CLoud er IT-personalet du ikke behøver å ansette, sikkerhetshullene du ikke må tette og tryggheten for dine lagrede data. Du får forutsigbare utigfter og den tryggeste driften.

Les mer
Serverdrift

I forkant av problemene for å hindre småfeil til å utvikle seg. Ideellt for bedrifter og organisasjoner hvor IT-systemet er kritisk.

Les mer
ECIT Datasenter

Vårt toppmoderne og sikre datasenter tar vare på din IT-drift og lar deg fokusere på din virksomhet.

Les mer