Vi tar ansvar for helheten 

av ECIT

Vårt eget toppmoderne datasenter gjør det mulig for oss å tilby hosting- og outsourcing-løsninger av den høye kvaliteten som dine systemer fortjener, uten å være avhengig av forstyrrende mellomledd når vi leverer våre IT-tjenester til deg.

Kontakt oss gjerne!

Dataoppbevaring er mer enn bare en "snakkis". Stigende IT-krav gjør at det tar mye ressurser, tid og penger å opprettholde og oppdatere interne IT-systemer. Når markedets etterspørsel etter skalerbare og fleksible løsninger kommer i tillegg, blir oppgaven for stor til å bære alene for mange bedrifter. Outsourcing av bedriftens infrastruktur til et sikkert, eksternt datasenter er ofte den riktige løsningen, og ditt valg av operatør kan være avgjørende for din virksomhet.

 

Under byggingen av vårt datasenter, tok vi utgangspunkt i tre viktige områder:

  • Maksimal oppetid
  • Minimum tidsforbruk
  • Sikkerhet og kvalitet

Alle servere, transformatorer og generatorer er fysisk lokalisert i vårt Datasenter i Århus, og alle linjer, for eksempel internettforbindelser og andre kundetilknyttede forbindelser ut av huset, styres av oss slik at vi kan dedikere dem til din bedrift. Dette betyr at vi ikke er avhengige av forstyrrende og potensielt usikre mellomledd når vi leverer våre IT-tjenester til deg. Dette gjør igjen at du som kunde sparer verdifull tid.  

Når vi har kontroll over alle deler av tjenesten, bygges det også en unik kompetanse internt som kommer deg som kunde til gode. Vi kan tilby deg fleksibel levering som passer til dine skiftende behov, store som små, samtidig som vi sørger for maksimal oppetid.

Elleveåring hacket norske bedrifter

Nå du kan like gjerne skrive ned passordet ditt på en lapp, for hackerne bryter seg ikke inn i maskinen ved oppmøte. Her er de viktigste tipsene for endepunktsikkerhet - der ditt nettverk slutter og resten av verden begynner.

Les mer

Ingenting er for stort – og ingenting er for lite

Våre skalerbare og dynamiske servere støtter IT-operasjonen; uansett hvor stort behov du har, og om du velger fysisk serverleie eller virtuell skytjeneste.

Akkurat som behovet for generelle IT-tjenester endres i takt med virksomheten din, endres behovet for serverkapasitet. Servere brukes vanligvis til filoppbevaring, for å gi tilgang til flere datamaskiner på et nettverk og å kontrollere tilgang til datamaskiner på et nettverk via passord, etc. Derfor er det viktig at du tar de riktige beslutningene om serverne dine, som både skal være dynamiske, pålitelige og kraftige - og beskytte informasjonen din i et lukket miljø.

På ECIT datasenter kan du få din dedikerte server med SSD-harddisker i vårt lukkede miljø, som har direkte tilgang til Internett gjennom våre redundante TDC- og Globel Connect-fiberløsninger. Alle våre fysiske servere er i Danmark. Du kan være sikker på at informasjonen din holdes kompatibel og sikker, og løsningen gir høy ytelse og sikkerhet. Løsningen lar oss utvide og nedskalere i henhold til bedriftens skiftende behov. Ved utleie av fysisk server har vi to modeller: SaaS (programvare som service) og Iaas (Infrastruktur som service).
Datasenteret kan også være host for opptil 600 virtuelle servere in-house, så hvis de dedikerte fysiske serverne ikke dekker din bedrifts behov, kan vi tilby en skyløsning med samme garanti for sikkerhet og kvalitet.

Backup – eller step back

Mange velger å ikke ta sikkerhetskopi eller rett og slett glemmer det, men tapt informasjon og filer kan føre til kriser og tidskrevende tilbakefall i din virksomhet. En sikker backup lar deg sove godt om natten, og sikrer kontinuerlig fremgang for bedriften.
Ingen datamaskin er perfekt. De fleste av oss har vært i situasjoner der viktige data har forsvunnet; enten fordi systemene går ned, harddisken bryter sammen eller fordi vi har slettet verdifulle filer og informasjon ved en feiltagelse. Det beste forsvaret mot alle disse situasjonene er en backup-løsning.

Vi utfører sikker backup av din virksomhets hosting miljø direkte til våre backupsystemer, som er fysisk skilt fra vårt datasenter. Vi bruker backup til disk fremfor tapebaserte løsninger, da det gir betydelig raskere dataoppretting ved behov. Backupsystemene er plassert i et rom av betong med jernforsterkning og en 40 cm tykk ståldør. Rommet tilhørte tidligere en bank, og oppfyller alle sikkerhets- og tyverikrav, i tillegg til nødvendige kjøle- og temperaturalarmer. Med en remote backup løsning fra oss, sikrer du din virksomhet for fremtiden og du trenger ikke å bekymre deg for tap av data.

Ikke lenger nedetid pga nettverksfeil

I dagens arbeidshverdag, er vi avhengig av å være koblet til Internett og virksomhetens systemer, og en av de verste marerittene er at nettverket er nede. Nettverksfeil stopper for både drift og kommunikasjon. Vårt redundante nettverk sikrer maksimal oppetid.
Vår hovedoppgave er å sørge for å skape trygghet for våre kunder og ivareta en sikker IT-drift. Derfor er alle aspekter av nettverksinfrastrukturen redundante. Dette betyr at vi alltid har minst to uavhengige, men like, komponenter som er koblet til nettverket vårt, slik at hvis en går ned, tar den andre over umiddelbart. På den måten kan vi sikre at våre kunder opplever en stabil oppetid hver dag, og unngår merkbare utfall dersom det oppstår nedetid.

For teknisk interesserte, kan vi fortelle at infrastrukturen i datasenteret er basert på et redundant HP-basert fiber-nettverk, og vi har redundant fiber direkte til TDCs backbone med automatisk failover via BGP. Vi bruker også virtuelle nettverkskomponenter på både lastbalansering, LAN-splitting og brannmurer. Hvis det skjer en overbelastning et sted i oppsettet vil det aldri påvirke hele nettverket.

Backupløsning for alle dine data Gir du oss tilgang til dine servere får du oppfølging av sikkerhetskopieringen på en daglig basis. Alle data krypteres før de forlater bedriftens servere og lagres på to ulike steder. Du får krypteringsnøkkel og en lav fastpris.

Backupløsning for alle dine data

Gir du oss tilgang til dine servere får du oppfølging av sikkerhetskopieringen på en daglig basis. Alle data krypteres før de forlater bedriftens servere og lagres på to ulike steder. Du får krypteringsnøkkel og en lav fastpris.

Les mer

Cyberangrep – du blir også rammet!

Ingen bransje er utelatt, og ingen brannmur stopper den kreative hackeren. Han kan få tilgang til nettverket ditt hvor som helst, når som helst, og få tilgang til sensitive data med mindre IT-sikkerhet er ivaretatt.
Visste du at mer enn 50 % av alle cyberangrep er rettet mot små og mellomstore bedrifter?
Internett er overalt. Du finner det til og med i lommen når du har et ledig øyeblikk, og skrivebordet på jobb er fylt med det. Med andre ord: Internettet gjør vårt liv smartere og mer effektivt, men det har en bakside. Etter som en stadig økende mengde enheter kan koble til Internett, blir nettkriminalitet en trussel som alle bedrifter skal forholde seg til.
Vårt dedikerte team av IT-sikkerhetsspesialister har mer enn 50 års erfaring med profesjonell IT-sikkerhet, og skaper et trygt og sikkert IT-miljø for små og mellomstore bedrifter. Våre sikkerhetstjenester inkluderer risikovurdering, sårbarhetsanalyse og fullstendig cybertester. I tillegg ivaretar vi GDPR og fungerer som databehandler for våre kunder. I teamet finner du eksperter i SIEM og Log Management, Incident Response, Disaster Recovery Plan, Testing, revisjon gDpr, IPS / IDS, Endpoint Security og PCI Compliance. Vi har også sertifikater som IBM Certified Ethical Hacker og EU-rådet Sertifisert Ethical Hacker (CEHv7).
Kort sagt, vi sørger for at de ansatte ikke er sikret i sin arbeidshverdag, samtidig som de er oppdaterte på fremtidig IT-sikkerhet og beskyttet mot fremtidens hackere.


Uten strøm - ingen virksomhet

Strøm er en grunnleggende faktor for enhver IT-tjeneste. I vårt datasenter er stabile generatorer avgjørende for våre leveranser, slik at oppsettet vårt er både rustet mot nedetid og hull i strømforsyningen.
Av og til kan den vanlige strømforsyningen glippe. Det kan være nedetid eller lengre hull i strømforsyningen, noe som kan ha store konsekvenser for tjenesten Datasenter leverer til deg. Til syvende og sist kan det føre til tapt inntekt, tapte data og misfornøyde kunder for virksomheten din. Derfor er det viktig for oss å sikre pålitelig strømforsyning til vårt datasenter slik at vi er uavhengig av situasjoner som vil kunne oppstå.
Vi bruker samme strømforsyning som selskapene rundt oss, men hvis den generelle strømforsyningen går ned, har vi installert vårt eget redundante forsyningsnett som umiddelbart kan overta. Vår redundante strømforsyning består av 3 parallelle UPS-systemer som har mer enn nok kapasitet til å sikre drift før den generelle strømforsyningen er åpen igjen eller våre generatorer har overtatt. UPS-systemet er et cluster. Dette betyr at hvis en eller to UPS-systemer feiler, vil de andre overta. Det samme gjelder for våre generatorer, som bare trenger 6 sekunder til aktiviteten skifter til sekundærgeneratoren og operasjonen føles normal igjen. Generatorer er fra forskjellige produsenter, så vi unngår også produksjonsfeil. For deg betyr det at du er garantert maksimal oppetid og stabil strømtilførsel.

Sikker lagring med enkel tilgang

Effektiv, oversiktlig og sikker lagring er avgjørende for virksomheten din. Beskytt dataene, hent de raskt når du trenger de, og sikre at dataene dine forblir de samme uansett hva.

Data er en av de viktigste eiendelene til enhver bedrift. Med den store datautviklingen, drevet av forretningsapplikasjoner, digitale medier, analyse, databasesystemer og mer, øker volumet av dataene raskt og i den grad at det ikke lenger er tilstrekkelig med intern lagring. Det viktigste er hvor og hvordan dataene dine er lagret, i tillegg til i hvilken hastighet du kan få tilgang til dine data når du trenger dem.
I ECIT bruker vi et Fiber Channel SAN-nettverk for diskplass. Dette gjør at våre kunder får tilgang til dataene sin så raskt og enkelt som mulig. I tillegg bruker vi intern redundans på alle nivåer i vårt lagringssystem, slik at dersom en komponent opplever utfall, vil en annen være klar til å overta umiddelbart uten å påvirke vår levering til deg.

Dette betyr at du ikke behøver gå på kompromiss med sikkerhet og tilgjengelighet, selv om du velger å lagre dataene dine hos en ekstern partner.

Bærekraft – fremtiden er grønn

Vårt datasenter er designet i henhold til de nyeste bærekraftige prinsippene, fra strøm og kjøling til servere og møbler.
I ECIT er vi sikre på at bærekraftig drift ikke bare er nødvendig for miljøet og samfunnet, men at det også er smart business. Vi opplever det som svært positivt hos ansatte, men også at det styrker vår IT-levering til våre kunder.

Datasenteret er utstyrt med den nyeste teknologien i grønn energi. Dette betyr at serverrommet vårt er utstyrt med en såkalt N + 1 kjøleoppløsning som i tillegg til å være redundant, også er bærekraftig når systemet bruker frikjøling. Ved frikjøling brukes den kalde luften utenfor for å avkjøle serverrommet. Det sparer både pengene som vil bli brukt til normal kjøling, men det resulterer også i overskudd på energi, siden N + 1-kjøleløsningen faktisk produserer 30 kWh hver gang vi bruker 1 kWh. I tillegg er vårt Datasenter utstyrt med den nyeste utgaven av HP-bladservere, lokalisert under kategorien "grønn teknologi", da strømforbruket er betydelig lavere enn tradisjonelle servere.
Når vi jobber dedikert med bærekraft og en grønn profil, oppnår vi en unik kunnskap som vi kan ta med videre når vi gir råd og veiledning til våre kunder i deres IT-beslutninger.

Rydd bort tidstyvene på kontoret

Det er mye å hente på å rydde bort manuelle prosesser og automatisere og effektivisere økonomi og lagerhold. Velg et økonomisystem som er fremtidsrettet.

Les merSpesialister med dybdekunnskap

Våre ansatte består av dedikerte fagpersoner med mange års erfaring innen regnskap, IT og forretningssystemer. Vi vil gjerne høre fra deg og hjelpe deg med å velge riktig løsning for din bedrift!

Jeg vil vite mer