Kostnadseffektive og forutsigbare skytjenester

Ønsker du stabile tjenester til forutsigbare kostnader som enkelt lar seg skalere etter ditt behov? Kom raskt i gang uten større investeringer og få en stabil løsning i skyen.

Den viktigste forskjellen på skytjenester og tradisjonelle tjenester er at tjenestene enkelt lar seg skalere og du betaler kun for det som benyttes til enhver tid. Dette gir en kostnadseffektiv og forutsigbar løsning. Du slipper større investeringer og kan ta i bruk tjenester fra store og kjente leverandører med stabile løsninger. Vi leverer løsninger fra Microsoft med fokus på innovasjon, og programmer og apper av høy kvalitet.

Vi kan tilby løsninger innen privat sky (Privat Cloud), offentlig sky (Public Cloud) eller en kombinasjon av begge Hybrid sky (Hybrid Cloud). Vi har spesialisert oss på løsninger innen Online Backup, Office 365 og Azure. Ta kontakt så finner vi en løsning som passer for deg og din bedrift!

Spesialister med dybdekunnskap

Våre ansatte består av dedikerte fagpersoner med mange års erfaring innen regnskap, IT og forretningssystemer. Vi vil gjerne høre fra deg og hjelpe deg med å velge riktig løsning for din bedrift!

Jeg vil vite mer