ECIT Services Hurum / Hurum Regnskap AS - et selskap i ECIT Group

På Sætre i Hurum finner du Hurum Regnskap AS

Vi er en del av ECIT Services og vi har et solid fagmiljø innen regnskap, lønn og HR. Vi har også god kompetanse innen salg og ledelse, og kan være både økonomisjef og totalleverandør av støttefunksjoner for din bedrift.

Vi er lokale og holder til der de ansatte bor og jobber. Nærhet er viktig da de gode beslutninger ofte tas sammen med de man har gode relasjoner til. Vi er opptatt av et godt arbeidsmiljø, og ønsker at det gode miljøet vi skaper sammen på jobb skal speile oss hos våre kunder. 

Vi bygger vår kultur på tillit. Tillit til hverandre i Hurum Regnskap AS og til våre kunder. Tillit skrives likt begge veier, vi tror ikke det er tilfeldig.

Ta kontakt med oss for en uformell prat, uansett utfall vil du som kunde være vinneren. Enten får du det bedre hos oss eller så får du bekreftet at det er best der du allerede er.Daglig leder Morten Strømnæss

E-mail: morten@hurumregnskap.no

Telefon: 48 31 05 00

Faglig leder Vibeke Torp Nilsen

E-mail: vibeketn@hurumregnskap.no

Telefon: 48 31 05 00

Regnskap

Lønn

Rådgivning

Outsourcing

Trenger du bistand til dine administrative oppgaver?


For å finne den mest kostnadseffektive sammensetningen av tjenestene og hyppigheten av disse, kontakt oss for å få en god start på samarbeidet.

Ta gjerne direkte kontakt


Ring48 31 05 00
Åpningstider08:00 - 16:00 mandag-fredag
BesøksadresseÅsveien 9, 3475 Sætre
Postadresse

Åsveien 9, 3475 Sætre


ECIT har avdelinger i Norge, Sverige og Danmark som kan bistå våre kunder, både lokalt og Nordisk.

Vi vet at fremtiden innen forretningsstøtte, som regnskap, lønn og IT, ikke kan løses effektivt hver for seg. Man trenger en helhetlig og samlet tilnærming til de funksjonene i bedriften som støtter produksjon og leveranse. Det er da man blir mest mulig effektiv og skaper best mulig kvalitet på arbeidet.

Ecit leverer også komplette IT-løsninger eller enkeltsystemer for alle bedrifter og bransjer.