Lokal tilstedeværelse og kompetanse

Velg en regnskapsfører som kan ditt marked og er opptatt av å levere høy kvalitet!

Dersom du velger en lokal regnskapsfører fra ECIT får du en sparringspartner med kompetanse og engasjement på ditt lokalmarked. En lokal partner kjenner markedet og kan være en god støttespiller og sparringspartner for din bedrift. Partnerselskapene i ECIT er drevet av fageksperter og entreprenører, som er engasjert i å skape og opprettholde lokale arbeidsplasser gjennom å levere kvalitet til sine kunder.

Sammen med andre partnere i ECIT nettverket, vil din regnskapsfører kunne levere total forretningsstøtte til ditt firma. Våre IT-selskaper håndterer både infrastruktur, drift, sikkerhet, support og leverer moderne forretningssystemer som kan effektivisere din arbeidshverdag.
Få besøk av regnskapsføreren på din arbeidsplass, eller book et møte på ditt lokale regnskapskontor.

Ta kontakt med oss så hjelper vi deg med å finne en lokal regnskapsfører eller se i kartet hvilken av våre kontorer som er nærmest din bedrift.

Finn en regnskapsfører som passer for din bedrift!

Spesialister med dybdekunnskap

Våre ansatte består av dedikerte fagpersoner med mange års erfaring innen regnskap, IT og forretningssystemer. Vi vil gjerne høre fra deg og hjelpe deg med å velge riktig løsning for din bedrift!