Franchise og kjede

Våre bransjetilpassede løsninger for kjederegnskap løser den komplekse jobben for kjededrift.

Les mer
Detaljhandel

ECIT har gode løsninger og et godt fagmiljø for regnskapstjenster for butikker og detaljhandel. Hos oss finner du fremtidsrettede løsninger som gir deg god innsikt.

Les mer
Eiendom

Vi har lang erfaring med de regnskapstjenester som eiendomsforvaltning krever. Setter du bort forretningsførselen til oss, kan vi også ta oss av de administrative forpliktelsene knyttet til driften.

Les mer
Resturant og servering

ECIT har et stort fagmiljø og mange fornøyde kunder innen restaurantbransjen. Vi hjelper restauranter med kontorfunksjoner og erstatter manuell håndtering av regnskapet.

Les mer
Bygg og anlegg

Enten om du er liten eller stor hjelper ECIT deg med riktige regnskapsløsninger, timeføring, prosjektstyring og automatiseringer.

Les mer
Transport

 Med spisskompetanse innen transportregnskap hjelper vi deg med å effektivisere og automatisere løpende regnskapsførsel og jevnlige rapporter etter dine ønsker.

Les mer
Advokat

Vi hjelper deg med oppsett og drift av regnskapsløsninger som passer din bransje, slik at du kan bruke mer tid på å fakturere enn å håndtere andres fakturaer. 

Les mer
Organisasjoner og foreninger

Vi gjør det enklere for deg å administrere hverdagen med økonomi, IT og rapporteringskrav. Det gjelder også medlemsoppfølging og fakturering.

Les mer